Meeloopdag op de Goede Morgen: veel regen, veel gelachen

Het was koud, winderig en nat, maar toch hebben drie bikkels een dag lang meegelopen tijdens de eerste meeloopdag van de dagbesteding.

Dennis, Harmen en Sacha hebben Letta, Henk en Kevin de fijne kneepjes van het vak geleerd. De camping lag er aan het einde van de dag piekfijn bij en op alle vragen gaven ze vakkundig antwoord. ¬†Hoe werkt de tractor? Wat staat er op de menukaart van Stitch en Bor? Waarom is er nog steeds geen WC voor beide pony’s? Hoeveel schepjes maakt de lekkerste koffie? Hoe voorkom je dat de eenden de aardbeien opeten? En, wat komt er in plaats van de bergen onkruid die we uit de border naast de parkeerplaats hebben weggetrokken?

De regen kon niet voorkomen dat er veel gelachen, geleerd en geouwehoerd is. Het was mooi om te zien hoe Dennis, Sacha en Harmen de rest op sleeptouw hebben genomen. We gaan het zeker nog een keer organiseren.

 

 

 

Meeloopdag op de dagbesteding. Dit is je kans!!!

Op 16 mei ben je welkom op Dagbesteding De Goede Morgen, om onder leiding van Dennis, Sacha en Harmen een dag mee te draaien op de camping.
Hier een kleine greep uit wat we zoal kunnen gaan doen: snoeien, maaien, grond ophogen, paden maken,¬†dieren voeren, de moestuin bijwerken, schilderen, klussen, schoonmaken, boodschappen doen, tractor rijden, wieden, graafmachine rijden, varen…. Genoeg keuze dus…
Geef je op door een mailtje naar een van ons te sturen, of naar info (apestaartje) degoedemorgen.nl
We beginnen rond 10 uur met een bak koffie, waarna we aan de slag gaan. Om half 1 gaan we lunchen. Wil je daarna nog verder werken, dan kan dat in overleg.
Tot dan!
Groetjes,
De dagbesteders van De Goede Morgen
Vinkenkade 75, Vinkeveen

Op 29 november is er weer een open dag.
Komt allen!
Ken je iemand die dit ook leuk zou vinden, neem hem of haar mee of stuur de uitnodiging door.
Hopelijk tot dan!
Veel liefs,
Dennis, Sacha, Harmen, Christel, Wouter, Henk en Tatja